2010.12.01.
05:48

Írta: MagicKitchen

Gesztenyemousse

Gesztenyemousse

Hozzávalók:

1 csomag gesztenyemassza

3 dl tejszín

1 evőkanál barnarum

fél csomag zselatin fix

1-2 evőkanál porcukor

Elkészítés:

 A gesztenyemasszát lereszeljük és kikeverjük a rummal és a porcukorral.
 A tejszínt habbá verjük, majd körülbelül egyharmadát a gesztenyemasszához keverjük, robotgéppel simára dolgozzuk. A maradék tejszínhabhoz hozzáadjuk a zselatin fixet és egy kicsit még tovább habosítjuk.
 Kézi habverővel óvatosan beleforgatjuk a tejszínt, majd a hűtőbe tesszük.

 

Süteményekre is tehetjük, de önmagában finom desszert. Tálalhatjuk birslekvárral, kandírozott narancshéjjal.

Szólj hozzá!

Címkék: gesztenye tejszínhab desszert hősnők gesztenyemousse

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhavarazs.blog.hu/api/trackback/id/tr292485341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása